5 Συνήθη Λάθη Εξωραϊσμού

1
5 Συνήθη Λάθη Εξωραϊσμού

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

εξωραϊσμός

Το να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων είναι συχνά ο πιο πολύτιμος – και ο πιο οικονομικός – τρόπος για να βεβαιωθείς ότι κάνεις κάτι με τον σωστό τρόπο. Έχοντας αυτό κατά νου, σε αυτό το τεύχος θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο κοινά λάθη εξωραϊσμού από ανθρώπους που κάνουν DIY που σίγουρα προσπαθούσαν να κάνουν το καλύτερό τους.

5 Συνήθη Λάθη Εξωραϊσμού

 1. Φύτευση χωρίς προγραμματισμό
  Είναι ένα πράγμα να σε εκνευρίζει να κάνεις κάτι στην αυλή σου. Είναι εντελώς διαφορετικό όταν δεν αφιερώνεις χρόνο για να σκεφτείς τα πράγματα. Θυμηθείτε, ορισμένα μέρη των σχεδίων εξωραϊσμού σας θα είναι αρκετά καλά για να διαρκέσουν για μια σεζόν, ενώ άλλα – ειδικά αν περιλαμβάνουν δέντρα – θα διαρκέσουν για τις επόμενες δεκαετίες.

Μην διατρέχετε τον κίνδυνο να πυγμαχήσετε τον εαυτό σας. αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο για να σχεδιάσετε τι θέλετε να κάνετε.

 1. Μαζεύοντας πράγματα μαζί
  Εντάξει, ενώ η ομαδοποίηση των φυτών σας είναι σίγουρα καλύτερη από την εγκατάσταση μεμονωμένων διάσπαρτων σε όλο το γρασίδι, είναι σημαντικό να τους δώσετε άφθονο χώρο για να απλωθούν.

Το να τα κρατάτε μαζεμένα μπορεί επίσης να σας δαγκώσει ξανά κατά τη διάρκεια της ξηρασίας, καθώς ο υπερπληθυσμός θα επηρεάσει τον ανταγωνισμό των φυτών για νερό και τροφή.

 1. Αναβολή της αντιμετώπισης των ζιζανίων
  Σίγουρα, το ξεβοτάνισμα δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι ουσιαστικό μέρος της διατήρησης του τοπίου σας. Εάν τα ζιζάνια δεν αντιμετωπιστούν, σύντομα θα συμμετάσχουν στον ανταγωνισμό με τα άλλα φυτά σας για πολύτιμη τροφή και νερό.

BTW, η καλύτερη μέθοδος για να σταματήσετε τα ζιζάνια για να σβήσετε α προ-αναδυόμενο 3 εβδομάδες πριν φυτρώσουν συνήθως τα ζιζάνια. Τουλάχιστον, ξεφορτωθείτε τους προτού ανθίσουν, διαφορετικά θα έχετε να κάνετε με έναν τόνο σπόρων που θα φουσκώσουν στο γρασίδι σας.

 1. Δεν κολλάει με ένα συνδυασμό χρωμάτων
  Η απόφαση για τα χρώματα για τον εξωραϊσμό σας μοιάζει πολύ με τη διακόσμηση του εσωτερικού του σπιτιού σας. Σίγουρα, το πράσινο είναι μια φανταστική επιλογή για την αυλή σας, αλλά η παραλλαγή είναι απαραίτητη για ένα όμορφο γκαζόν.
 2. Μη γνωρίζοντας πότε να καλέσετε έναν επαγγελματία
  Δεν είναι απολύτως ντροπή να καλέσετε έναν επαγγελματία τοπίου για να σας βοηθήσει. Με τη βοήθεια ενός ειδικευμένου σχεδιαστή τοπίου, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο – και αυτό σίγουρα αξίζει την επένδυση.

Χρειάζεστε βοήθεια για τον εξωραϊσμό στο Σαν Ντιέγκο; Καλέστε την Juniper Landscape Company

Είμαστε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική υπηρεσία εξωραϊσμού στο Σαν Ντιέγκο παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας για μεγάλα εμπορικά ακίνητα και μικρά οικιστικά έργα.

Καλέστε μας για μια εκτίμηση! Ο αριθμός μας είναι (619) 334-9464.

Schreibe einen Kommentar