4 τρόποι για να προσθέσετε πραγματική αξία στο σπίτι σας

1
4 τρόποι για να προσθέσετε πραγματική αξία στο σπίτι σας

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σπίτι

Εκτιμάται ότι η αναβάθμιση του εξωραϊσμού του σπιτιού σας μπορεί αυξήστε τη συνολική αξία του σπιτιού σας κατά σχεδόν 12%. Έτσι, ενώ είναι δελεαστικό να αφιερώνετε πολύ χρόνο για να βελτιώσετε τα πράγματα σε εσωτερικούς χώρους – ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες – υπάρχουν πολλά που μπορείτε να πείτε για τη βελτίωση της ελκυστικότητας του σπιτιού σας αναβαθμίζοντας τον εξωραϊσμό σας.

Σε αυτό το τεύχος, θα μιλήσουμε για το γιατί ο εξωραϊσμός είναι τόσο σημαντικός και θα μοιραστούμε μερικούς κάπως εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε στην αξία του σπιτιού σας.

Πώς επηρεάζει ο εξωραϊσμός την αξία του σπιτιού μου;

Δείχνει ότι προσέχετε τη λεπτομέρεια και δίνει την εντύπωση ότι ολόκληρη η ιδιοκτησία σας συντηρείται σωστά. Η αισθητική είναι το παν όταν πρόκειται για την πώληση ενός σπιτιού και οι βελτιώσεις που θα τραβήξουν το βλέμμα ενός υποψήφιου αγοραστή είναι σίγουρα μια σοφή επένδυση.

Η ιδέα είναι να δώσετε στον υποψήφιο αγοραστή κάτι που θέλει. Ένα δέντρο που έχει το σωστό μέγεθος και στρατηγικά τοποθετημένο, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στο μάτι, αλλά προσθέτει επίσης πραγματική ποσοτική αξία προστατεύοντας το σπίτι σας από τη ζέστη του καλοκαιριού και χρησιμεύοντας ως καλή άγκυρα για μια αιώρα.

Ποια είναι μερικά παραδείγματα εξωραϊσμού που μπορούν να προσθέσουν αξία στο σπίτι μου;

Υπάρχουν αρκετά έργα που μπορείτε να αναλάβετε για να προσθέσετε μια σημαντική αύξηση στην αξία του σπιτιού σας. Θυμηθείτε, ο εξωραϊσμός υπερβαίνει κατά πολύ το απλό κούρεμα του γκαζόν, παρόλο που αυτό είναι ζωτικής σημασίας. Ο εξωραϊσμός μπορεί να περιλαμβάνει άλλα έργα που περιλαμβάνουν καταστρώματα και αίθρια, παρτέρια, υδάτινα στοιχεία, πυροσβεστικά συστήματα, συστήματα άρδευσης και άλλα.

 1. Χρησιμοποιήστε τοίχους αντιστήριξης για να πλαισιώσετε την ιδιοκτησία σας.
  Ιδανικό για να προσδώσετε στην αυλή σας μια τακτοποιημένη γοητεία, ένας ποιοτικός τοίχος αντιστήριξης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχωρίσετε τους χώρους στην αυλή σας και παρέχει μια καθαρή εμφάνιση στην ιδιοκτησία σας.
 2. Διακοσμήστε με τα αρχιτεκτονικά σας χαρακτηριστικά.
  Είτε προσθέτετε ένα νέο γραμματοκιβώτιο είτε ένα φυτεμένο παράθυρο παραθύρου, μπορείτε να προσθέσετε πινελιές χρώματος ζωγραφίζοντας τα πρόσθετά σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα είναι σύμφωνα με τη συνολική αίσθηση του σπιτιού σας.
 3. Διατηρήστε το γκαζόν σας καλό.
  Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δείξετε τη φροντίδα που δείχνετε στην ιδιοκτησία σας. Εάν απλά δεν έχετε τον χρόνο και τον εξοπλισμό για να διατηρήσετε το γκαζόν σας όμορφο, είναι απολύτως λογικό να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία ενός παρόχου εξωραϊσμού του Σαν Ντιέγκο.
 4. Επιλέξτε τα σωστά δέντρα.
  Τα δέντρα είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στην ιδιοκτησία σας, αλλά πρέπει να είστε έξυπνοι με την επιλογή και την τοποθέτησή σας. Θυμηθείτε, τα δέντρα που φυτεύτηκαν πολύ κοντά στο σπίτι σας μπορούν εύκολα να επεκτείνουν τις ρίζες τους κάτω από την ιδιοκτησία σας και να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στο θεμέλιο σας.

Αν αναζητάτε βοήθεια ειδικού για τον εξωραϊσμό στο Σαν Ντιέγκο, επικοινωνήστε με την Juniper Landscape Company.

Είτε παρέχετε τακτική συντήρηση του γκαζόν, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά δέντρα και φυτά είτε συνεργαζόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσετε ένα εντελώς νέο τοπίο για την ιδιοκτησία σας, θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας στο Σαν Ντιέγκο.

Καλέστε μας εδώ στην Juniper Landscape Company. Ο αριθμός μας είναι 619-334-9464 ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Schreibe einen Kommentar