Σπίτι για τις διακοπές με τους κήπους του Σαν Ντιέγκο

1
Σπίτι για τις διακοπές με τους κήπους του Σαν Ντιέγκο

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

juniper_landscape_com_img_alt_tags_109

Ο θυελλώδης χειμωνιάτικος καιρός μπορεί να σας κρατήσει μέσα σύντομα, αλλά έχετε ακόμα χρόνο να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στις φθινοπωρινές σας εργασίες κηπουρικής. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τις επόμενες εβδομάδες για να διατηρήσετε το τοπίο του Σαν Ντιέγκο υπέροχο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ακόμη και να κάνετε ένα άλμα στην άνοιξη!

  • Φυτέψτε πριν από τις βροχές. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει άφθονη βροχή φέτος για να μουλιάσουν σπόρους αγριολούλουδων, πολυετή φυτά, βολβούς και δέντρα. Φροντίστε να φυτέψετε πριν αρχίσει η βροχή για να επωφεληθείτε πλήρως από την αναμενόμενη βροχόπτωση. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να φροντίσετε να προσαρμόσετε τα συστήματα αυτόματης άρδευσης ώστε να λαμβάνεται υπόψη το επιπλέον νερό με τη μορφή βροχής.
  • Αγοράστε φυτά δροσερής εποχής πριν από τις διακοπές. Τα φυτώρια έχουν συχνά εξαιρετικές προσφορές σε φυτά με δροσερό καιρό στο τέλος του φθινοπώρου, όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν χώρο για άνθη στις γιορτές. Δείτε τα φυτώρια της περιοχής σας για συναρπαστικές ιδέες που μπορείτε να προσθέσετε στην αυλή σας φέτος, όπως primroses, παπαρούνες, πανσέδες και βιόλες.
  • Επιλέξτε φυτά που εκκολάπτουν, δεν ανθίζουν. Προσπαθήστε να αποκτήσετε «νεαρά» φυτά που είναι σε βλαστική ή εκκολαπτόμενη κατάσταση παρά σε άνθηση. Θα έχετε καλύτερη ζωή από αυτά τα φυτά και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα άνθη τους.
  • Αποφύγετε τα φυτά της ζεστής εποχής αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι μπορείτε να βγάλετε φυτά με ζεστό καιρό τον επόμενο χρόνο, περιμένετε μέχρι την άνοιξη για να τα αγοράσετε. Μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συχνά να ριζώνουν με μεγαλύτερη επιτυχία όταν βγαίνουν την κατάλληλη στιγμή. Αποθηκεύστε αυτές τις αγορές για το επόμενο έτος. Εν τω μεταξύ, αφήστε τα χειμωνιάτικα φυτά σας να αναπτυχθούν, ώστε να έχετε μια καλή ιδέα για το πού θέλετε να προσθέσετε τις ανοιξιάτικες ανθοφορίες.
  • Εάν τα φυτά είναι συνδεδεμένα με τις ρίζες, φροντίστε να τα χαλαρώσετε πριν τα φυτέψετε στο έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι οι ρίζες έχουν άφθονο χώρο για να απλωθούν και προσθέστε ένα μείγμα λιπασμάτων με υψηλή ανθοφορία αμέσως μετά την πήξή τους, με συνεχείς εφαρμογές κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα καλό λίπασμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε το χρώμα που θέλετε στην αυλή σας καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια ασφαλή φόρμουλα που δεν θα διαρρεύσει στο σύστημα νερού.

Η υπηρεσία εξωραϊσμού Juniper στο Σαν Ντιέγκο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αυλή σας κάθε εποχή. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όση ή λίγη υποστήριξη χρειάζεστε για να κάνετε τη χειμερινή σας αυλή να φαίνεται υπέροχη. Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμάσετε το γρασίδι και τον κήπο σας για το χειμώνα!

Schreibe einen Kommentar