Μάθετε πώς να καλλωπίζετε την αυλή σας όλο το χρόνο

1
Μάθετε πώς να καλλωπίζετε την αυλή σας όλο το χρόνο

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

έλατο, κήπος, όλο το χρόνο

Οι διακοπές είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συναντήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Στο Σαν Ντιέγκο, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας έξω αν το επιλέξετε! Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε ευλογημένοι με τον καιρό που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τις αυλές μας ως προέκταση του σπιτιού, ακόμη και κατά τους μήνες που η υπόλοιπη χώρα θεωρεί «χειμώνα».

Έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε έναν υπαίθριο χώρο διαβίωσης για διασκέδαση τώρα και όλο το χρόνο; Το JUNIPER Landscaping μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να φτιάξετε τον τέλειο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να διασκεδάσουν τις διακοπές και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να μαζευτείτε.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το σχεδιασμό του όμορφου εξωτερικού «δωμάτιού» σας:

  • Επιλέξτε ένα σημείο με σκιά και ήλιο. Μια επίπεδη, επίπεδη επιφάνεια που είναι μερικώς σκιασμένη είναι ιδανική για έναν υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Με μερικά ευέλικτα και κινητά έπιπλα, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στον ήλιο όταν είναι δροσερό ή στη σκιά όταν είναι ζεστό, μεγιστοποιώντας τον εξωτερικό χώρο σε όλους τους τύπους καιρού.
  • Επιλέξτε ένα σημείο με χώρο για ανάπτυξη. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα τραπέζι και καρέκλες, μερικούς πάγκους ή κάποιο άλλο είδος επίπλων για τον εξωτερικό σας χώρο, αλλά αφήστε λίγο χώρο για να προσθέσετε στον χώρο καθώς αρχίζετε να το χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε μη κινητά αντικείμενα, όπως ένα τζάκι, με χώρο γύρω τους για να μετακινήσετε τα έπιπλα σε νέες διαμορφώσεις καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σας.
  • Ζωνοποιήστε τις περιοχές σας. Δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείτε σε έναν τομέα. Εάν έχετε πολλά υπέροχα σημεία στην αυλή σας, σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο καθιστικού, παιχνιδιού ή ψυχαγωγίας σε καθένα και να τα συνδέσετε με μερικά ενδιαφέροντα μονοπάτια. Ένας χώρος θα μπορούσε να είναι για παιδιά, ένας για μαγείρεμα και φαγητό και ένας για χαλάρωση ή διάβασμα.
  • Σκεφτείτε τι θέλετε. Είναι υπέροχο να παίρνετε ιδέες από περιοδικά ή άλλες πηγές, αλλά πρέπει να σκεφτείτε τι θα λειτουργήσει για εσάς και την οικογένειά σας. Εάν χρειάζεστε χώρο για παιδιά, μην δημιουργήσετε έναν επίσημο κήπο. Εάν θέλετε ένα συγκεκριμένο είδος καθίσματος, ενσωματώστε το στο σχέδιό σας. Θυμηθείτε, δημιουργείτε τον προσωπικό σας χώρο ονείρων!

Οι ειδικοί της Juniper Landscape Company στο Σαν Ντιέγκο είναι εδώ για να βοηθήσουν. Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το hardscape, τη φύτευση και τη συντήρηση της αυλής σας.

Schreibe einen Kommentar