Μάθετε γιατί το Flagstone είναι ένα τέλειο κάλυμμα

1
Μάθετε γιατί το Flagstone είναι ένα τέλειο κάλυμμα

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

πλακόστρωτο, τοπερ

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη ποπ στον εξωραϊσμό σας, το flagstone μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Από τα μοντέρνα μονοπάτια στον κήπο μέχρι την ολοκλήρωση αίθριων, πάγκων, τζακιών και πυρκαγιών, η πλάκα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

Σε αυτό το τεύχος, οι ειδικοί τοπίου του Σαν Ντιέγκο με την Juniper Landscape Company θα μιλήσουν σε βάθος για το flagstone, τις ποικίλες χρήσεις του και γιατί είναι τόσο δημοφιλές.

Τι είναι το flagstone;

Το όνομα flagstone δεν αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο τύπο πέτρας. Μάλλον, είναι μια μέθοδος τοποθέτησης πέτρας. Η ίδια η πέτρα είναι επίπεδη και συνήθως κόβεται κατά παραγγελία σε κομμάτια ακανόνιστου σχήματος. Οι πιο δημοφιλείς τύποι βράχου που χρησιμοποιούνται για την πλάκα είναι ο ασβεστόλιθος, ο σχιστόλιθος και ο ψαμμίτης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης flagstone;

Η ευελιξία του flagstone σε σχεδόν κάθε πτυχή των χρήσεών του το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δώσουν λίγη προσωπικότητα στον εξωραϊσμό τους.

  • Ενώ τα περισσότερα flagstone έρχονται σε γκρι, κόκκινο, καφέ και πράσινο, είναι διαθέσιμο σε πολλά άλλα χρώματα.
  • Το νερό διαποτίζει την πλάκα αντί να τρέχει ή να λακκουβίζει από πάνω.
  • Επειδή είναι ανθεκτικό στο οξύ, η πλάκα μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας πάνω στο χώμα ή σε μια εσωτερική επιφάνεια. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί σκυρόδεμα σε συνδυασμό με πλάκα.
  • Επειδή είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, την υγρασία και τη μεγάλη κίνηση με τα πόδια, η πλάκα είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μπορεί να διαρκέσει για περισσότερα από 30 χρόνια.
  • Η επιφάνεια της πλάκας είναι αντιολισθητική, επομένως η πιθανότητα πτώσεων μειώνεται σημαντικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κοντά σε χώρους πισίνας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η flagstone μπορεί να κάνει τζαζ στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, καλέστε την Juniper Landscape Company.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε flagstone σε εσωτερικούς χώρους είτε στην αυλή σας, θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας για αυτό, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα σχέδιο και να χειριστείτε την εγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η ομάδα ειδικών μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας, καλέστε την Juniper Landscape Company στο 619-334-9464 ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Schreibe einen Kommentar