Επιλογές εξωτερικού φωτισμού του Σαν Ντιέγκο

1
Επιλογές εξωτερικού φωτισμού του Σαν Ντιέγκο

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

outdoor_landscape_lighting_san_diego
Juniper_landscape_img_alt_tags_869

Ο φωτισμός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε δράμα και ενδιαφέρον σε έναν χώρο καθώς και να τονίσετε σημαντικά στοιχεία. Ο φωτισμός δεν βρίσκεται μόνο μέσα, αλλά είναι σημαντικό στοιχείο έξω από το σπίτι. Όταν επιλέγετε τις σωστές επιλογές φωτισμού εξωτερικού χώρου, λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες για να κάνετε την αυλή σας πιο όμορφη.

Τα οφέλη από περισσότερο φως

Όλη η σκληρή δουλειά και τα χρήματα που βάζετε για τον εξωραϊσμό σας μπορούν ακόμα να αποδώσουν τη νύχτα! Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τα φώτα εργασίας στο σχεδιασμό του τοπίου σας. Αυτά τα φώτα μπορούν να λειτουργήσουν ως φώτα έμφασης, τονίζοντας στοιχεία της αυλής σας όπως ένα υδάτινο στοιχείο ή φυτό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωτισμό με απροσδόκητους τρόπους. Ο φωτισμός, για παράδειγμα, μπορεί να τονίσει την υφή των αμπελιών ή ενός κορμού δέντρου, δίνοντας μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον στην αυλή σας. Ο βυθισμένος φωτισμός μπορεί να προστεθεί στα χαρακτηριστικά του νερού για να δημιουργήσει ένα φωτεινό φως που τονίζει το νερό. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε φώτα εσωτερικού χώρου, όπως ένας πολυέλαιος, στον εξωτερικό σας χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή αλλά κομψή αίσθηση.

Η συμπερίληψη φωτός γύρω από την αυλή σας μπορεί επίσης να ενισχύσει την ασφάλειά σας, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν μεγάλες σκοτεινές περιοχές για την προστασία των παραβατών. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κανένας φωτισμός δεν εστιάζεται στα παράθυρα ή στο σπίτι του γείτονά σας.

Δώστε έμφαση σε σημαντικά στοιχεία

Ενώ ο φωτισμός μπορεί σίγουρα να προσθέσει δράμα και ενδιαφέρον στο σπίτι σας, τονίζοντας την ελκυστικότητά του, είναι σημαντικό να εστιάσετε τον φωτισμό σας για να τονίσετε σημαντικά στοιχεία μέσα και γύρω από το σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθοδηγήσετε τους επισκέπτες στην μπροστινή πόρτα με μια σειρά από φώτα, που κλείνουν το δρόμο. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε μαλακά, μη αστραφτερά φωτιστικά που θα κατευθύνουν το μεγαλύτερο μέρος του φωτός προς τα κάτω, τονίζοντας καλύτερα την άκρη του μονοπατιού. Τα διακοσμητικά φωτιστικά τοπίου με ηλιακή ενέργεια είναι μια εξαιρετική επιλογή και δεν απαιτούν καλωδίωση.

Ο φωτισμός πρέπει να επεκτείνεται στη βεράντα σας, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν και να πλοηγηθούν εύκολα στα σκαλιά της βεράντας. Μερικοί επεκτείνουν ακόμη και τον φωτισμό της βεράντας τους στα σκαλιά τους. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε φώτα στους ανυψωτήρες σκαλοπατιών, επιτρέποντας σε ένα απαλό φως να παρέχει αρκετή φωτεινότητα για να σημαδεύει κάθε πέλμα. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός του σπιτιού σας είναι καλά φωτισμένος. Αυτό δεν είναι μόνο πρακτικό για τους επισκέπτες, αλλά διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας μπορούν να εντοπίσουν εύκολα το σπίτι σας εάν χρειαστεί.

Ηλιακός και Χαμηλής Τάσης

Τα ηλιακά φώτα είναι μερικά από τα πιο εύκολα στην εγκατάσταση και χρήση. Επειδή τροφοδοτούνται από ηλιακή ενέργεια, δεν χρειάζονται καλωδίωση και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν πέσει ο ήλιος. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα και προσπάθεια. Τα φώτα ηλιακής ενέργειας είναι πολύ δημοφιλή και παράγονται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και στυλ.

Εάν σκέφτεστε να ενημερώσετε τον εξωραϊσμό σας με φωτισμό, ζητήστε τη βοήθεια των ειδικών και επαγγελματιών τοπίων της Juniper Landscape Company. Έχουμε τη γνώση για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους κατάλληλους τύπους φωτός, καθώς και την ικανότητα να τα εγκαταστήσετε σωστά.

Schreibe einen Kommentar