Διατηρώντας μια υγιή αυλή κατά τη διάρκεια των διακοπών

2
Διατηρώντας μια υγιή αυλή κατά τη διάρκεια των διακοπών

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

St_Augustine_grass

Το να ζεις στο Σαν Ντιέγκο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες που είναι εμφανείς σε άλλα μέρη της χώρας. Αν και αυτό είναι συνήθως ένα τεράστιο όφελος από τη ζωή σε αυτήν την περιοχή, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα φυτά και τον εξωραϊσμό σας. Όσοι βρίσκονται στα βόρεια κλίματα μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο από τη συντήρηση του γρασιδιού, αλλά οι κάτοικοι του Σαν Ντιέγκο πρέπει να διατηρούν το γρασίδι τους όλο το χρόνο, ιδιαίτερα εάν έχετε ποικιλίες Βερμούδας ή Αγίου Αυγουστίνου.

Οι ειδικοί της Juniper Landscape Company σάς προσφέρουν μερικές συμβουλές για τη συντήρηση του γκαζόν σας κατά τη διάρκεια των διακοπών και όχι μόνο, για να διασφαλίσετε ότι το γρασίδι του χειμώνα σας φαίνεται εξίσου υπέροχο με το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό γκαζόν σας!

Πρώτον: Ελέγξτε τον τύπο του γρασιδιού

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους γρασίδι έχετε στην αυλή σας. Οι πιθανότητες είναι καλές να έχετε κάποια μορφή βουβαλόχορτου, γρασίδι bahia, σαρανταποδαρούσα ή zoysia. Αν ναι, μπορεί να καταπολεμάτε τη μούχλα, τα ζιζάνια και το μαύρισμα καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους – όχι μόνο τους παραδοσιακά θερμότερους μήνες.

Επόμενο: Υπερ-σπορά του γκαζόν σας

Εάν έχετε γρασίδι zoysia, St. Augustine ή Bermuda, ίσως θελήσετε να κάνετε υπερβολική σπορά στα τέλη του φθινοπώρου. Αυτό σημαίνει προσθήκη άλλου τύπου γρασιδιού, όπως φέσουα ή ρίγας. Αυτά τα χόρτα μεγαλώνουν πυκνά και πλούσια σε πιο δροσερό καιρό, παρέχοντας εξαιρετική κάλυψη και θρέψη καθώς και όμορφο πράσινο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος: Κόψτε και γονιμοποιήστε

Δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τη ρουτίνα περιποίησης του γκαζόν κατά τους χειμερινούς μήνες. Ωστόσο, μπορείτε να κόβετε και να ποτίζετε σε μεγαλύτερα διαστήματα. Εάν κάνετε υπερβολική σπορά, φροντίστε να ποτίζετε τακτικά, αλλά μην υπερβάλλετε. αυτή την εποχή του χρόνου μπορείτε να μειώσετε λίγο, καθώς το νερό δεν εξατμίζεται τόσο γρήγορα. Ένα καλό πλατύφυλλο ζιζανιοκτόνο μπορεί να σας βοηθήσει να πνίξετε τα ρεβίθια και το τριφύλλι, τα οποία ανταγωνίζονται για νερό και πόρους με το γρασίδι σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εφαρμόσετε ένα αζωτούχο λίπασμα. Ωστόσο, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να δείτε εάν αυτό είναι κατάλληλο για την περίπτωσή σας.

Οι ειδικοί της Juniper Landscape Company στο Σαν Ντιέγκο είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με τις ανάγκες του γκαζόν και του κήπου σας. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου ή τον τύπο γκαζόν και κήπου που έχετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Καλέστε σήμερα για μια αξιολόγηση της αυλής σας και για να μιλήσετε με έναν ειδικό σχετικά με τις ανησυχίες σας για τη συντήρηση του γκαζόν.

Schreibe einen Kommentar